De Aziatische markten reageerden echter vooral opgelucht, zo merkt Theodoor Gilissen Bankiers op. Renteangst in China is eerder een aanleiding geweest voor kleine correcties en na twee weken van koersstijgingen neemt de kans op een correctie wel toe.

Ook de andere beurzen hebben het goed gedaand. De Amsterdamse AEX is in de maand december tot nu toe elke dag gestegen en staat na 8 opeenvolgende dagen van een hoger slot nu 7% boven het niveau van eind november.

De S&P 500 staat op het hoogste niveau sinds het faillissement van Lehman Brothers, zo concludeert Theodoor Gilissen Bankiers.

De Aziatische markten reageerden echter vooral opgelucht, zo merkt Theodoor Gilissen Bankiers op. Renteangst in China is eerder een aanleiding geweest voor kleine correcties en na twee weken van koersstijgingen neemt de kans op een correctie wel toe. Ook de andere beurzen hebben het goed gedaand. De Amsterdamse AEX is in de maand december tot nu toe elke dag gestegen en staat na 8 opeenvolgende dagen van een hoger slot nu 7% boven het niveau van eind november. De S&P 500 staat op het hoogste niveau sinds het faillissement van Lehman Brothers, zo concludeert Theodoor Gilissen Bankiers.