Het is opvallend dat deze index sinds 2011 (het jaar waarin de S&P 500 aan zijn opmars begon) een horizontaal patroon laat zien dat de vorm van een driehoekspatroon lijkt aan te nemen.

Een opwaartse uitbraak richting 500 punten is dan ook te verwachten. Een belangrijke voorwaarde is wel dat de stijgende steunlijn (momenteel rond de 400 punten) niet neerwaarts doorbroken wordt en dat de index zeker boven 383,12 punten blijft.

Sinds de commentaar van hierboven is de index de afgelopen weken gestegen tot tegen de zeer belangrijke weerstandslijn. Het lijkt erop dat een opwaartse uitbraak nakend is. Dit zou volgens Leleux een zeer positief signaal zijn voor de Aziatische groeimarkten.

Merk tevens op dat de RSI-indicator tegen zijn weerstandslijn zit en een opwaartse uitbraak van deze momentumindicator zal de index zeker extra kracht geven om verder te stijgen. De Aziatische groeimarkten lijken volgens Leleux in het huidige klimaat een interessante opportuniteit te zijn.

Het is opvallend dat deze index sinds 2011 (het jaar waarin de S&P 500 aan zijn opmars begon) een horizontaal patroon laat zien dat de vorm van een driehoekspatroon lijkt aan te nemen. Een opwaartse uitbraak richting 500 punten is dan ook te verwachten. Een belangrijke voorwaarde is wel dat de stijgende steunlijn (momenteel rond de 400 punten) niet neerwaarts doorbroken wordt en dat de index zeker boven 383,12 punten blijft. Sinds de commentaar van hierboven is de index de afgelopen weken gestegen tot tegen de zeer belangrijke weerstandslijn. Het lijkt erop dat een opwaartse uitbraak nakend is. Dit zou volgens Leleux een zeer positief signaal zijn voor de Aziatische groeimarkten. Merk tevens op dat de RSI-indicator tegen zijn weerstandslijn zit en een opwaartse uitbraak van deze momentumindicator zal de index zeker extra kracht geven om verder te stijgen. De Aziatische groeimarkten lijken volgens Leleux in het huidige klimaat een interessante opportuniteit te zijn.