In Azië wordt inmiddels uitgekeken naar de benoeming van een nieuwe gouverneur voor de Bank of Japan. Naar verluidt zou een beslissing daaromtrent worden getroffen op het einde van deze week. Algemeen wordt verwacht dat het iemand zal worden die de monetaire politiek van Shinzo Abe zal ondersteunen.

Bridgestone, de grootste bandenfabrikant in de wereld, zag de koers vandaag met 10% stijgen, waardoor werd afgesloten op het hoogste niveau sinds 2006. Bridgestone is één van de Japanse bedrijven die van de koersdaling van de yen kunnen profiteren.

In Azië wordt inmiddels uitgekeken naar de benoeming van een nieuwe gouverneur voor de Bank of Japan. Naar verluidt zou een beslissing daaromtrent worden getroffen op het einde van deze week. Algemeen wordt verwacht dat het iemand zal worden die de monetaire politiek van Shinzo Abe zal ondersteunen. Bridgestone, de grootste bandenfabrikant in de wereld, zag de koers vandaag met 10% stijgen, waardoor werd afgesloten op het hoogste niveau sinds 2006. Bridgestone is één van de Japanse bedrijven die van de koersdaling van de yen kunnen profiteren.