Het sentiment wordt negatief beïnvloed door een stijging van de credit default swaps, wat betekent dat de beleggers opnieuw geen goed oog hebben in de Europese eurocrisis.

De Nikkei noteert in Tokio ongeveer 75 punten lager, wat overeenstemt met een verlies van iets minder dan één procent. De index valt zodoende terug onder het niveau van 8500 punten.

In Hong Kong noteert de Hang Seng bijna 500 punten lager, of een verlies van 2,50%. In Singapore verliest de Straits Times een 30-tal punten, of iets meer dan een vol procent.

Het sentiment wordt negatief beïnvloed door een stijging van de credit default swaps, wat betekent dat de beleggers opnieuw geen goed oog hebben in de Europese eurocrisis. De Nikkei noteert in Tokio ongeveer 75 punten lager, wat overeenstemt met een verlies van iets minder dan één procent. De index valt zodoende terug onder het niveau van 8500 punten. In Hong Kong noteert de Hang Seng bijna 500 punten lager, of een verlies van 2,50%. In Singapore verliest de Straits Times een 30-tal punten, of iets meer dan een vol procent.