Anderzijds zijn de futures op de Standard & Poor's 500 vrijwel ongewijzigd. In de Verenigde Staten wordt momenteel vooral de evolutie van de 10-jarige rente in de gaten gehouden.

Die is vanmorgen opnieuw iets verder gestegen, het rendement op de 10-jarige staatsobligaties bedraagt nu 2,04%.

Vanmorgen kwam er goed nieuws vanuit China. De Chinese dienstensector groeide vorige maand aan het snelste tempo sinds augustus vorig jaar.

Daarmee wordt nogmaals het herstel van de Chinese economie bevestigd. Vanmorgen steeg de platinaprijs nogmaals met anderhalf procent.

Anderzijds zijn de futures op de Standard & Poor's 500 vrijwel ongewijzigd. In de Verenigde Staten wordt momenteel vooral de evolutie van de 10-jarige rente in de gaten gehouden. Die is vanmorgen opnieuw iets verder gestegen, het rendement op de 10-jarige staatsobligaties bedraagt nu 2,04%. Vanmorgen kwam er goed nieuws vanuit China. De Chinese dienstensector groeide vorige maand aan het snelste tempo sinds augustus vorig jaar. Daarmee wordt nogmaals het herstel van de Chinese economie bevestigd. Vanmorgen steeg de platinaprijs nogmaals met anderhalf procent.