Het sentiment wordt nog steeds negatief beïnvloed door de vrees voor een verdere escalatie van de eurocrisis. Bovendien dreigen er nu ook in de Verenigde Staten problemen.

De Nikkei noteert in Tokio ongeveer 20 punten lager, wat overeenstemt met een verlies van circa een kwart procent. De index worstelt zodoende nog steeds om de verloren plaats boven het niveau van 8500 punten terug te winnen, maar handhaaft zich anderzijds voorlopig vrij makkelijk boven 8000.

In Hong Kong noteert de Hang Seng bijna 350 punten lager, of een verlies van bijna twee procent. In Singapore verliest de Straits Times ruim 15 punten, of zowat een half procent.

Het sentiment wordt nog steeds negatief beïnvloed door de vrees voor een verdere escalatie van de eurocrisis. Bovendien dreigen er nu ook in de Verenigde Staten problemen. De Nikkei noteert in Tokio ongeveer 20 punten lager, wat overeenstemt met een verlies van circa een kwart procent. De index worstelt zodoende nog steeds om de verloren plaats boven het niveau van 8500 punten terug te winnen, maar handhaaft zich anderzijds voorlopig vrij makkelijk boven 8000. In Hong Kong noteert de Hang Seng bijna 350 punten lager, of een verlies van bijna twee procent. In Singapore verliest de Straits Times ruim 15 punten, of zowat een half procent.