De koersdalingen moeten in verband worden gebracht met de prijsval bij de grondstoffen, maar ook met nieuwe beperkingen die de banken in China ingevoerd hebben.

De Nikkei noteert in Tokio bijna 90 punten hoger, wat overeenstemt met een winst van ruim driekwart procent. De index noteert zodoende duidelijk boven het niveau van 9500 punten.

In Hong Kong noteert de Hang Seng meer dan 150 punten lager, of een verlies van meer dan een half procent. In Singapore verliest de Straits Times een 20-tal punten, of zowat een half procent.

De koersdalingen moeten in verband worden gebracht met de prijsval bij de grondstoffen, maar ook met nieuwe beperkingen die de banken in China ingevoerd hebben. De Nikkei noteert in Tokio bijna 90 punten hoger, wat overeenstemt met een winst van ruim driekwart procent. De index noteert zodoende duidelijk boven het niveau van 9500 punten. In Hong Kong noteert de Hang Seng meer dan 150 punten lager, of een verlies van meer dan een half procent. In Singapore verliest de Straits Times een 20-tal punten, of zowat een half procent.