KB Asset Management kondigde de aankoop van Zuid-Koreaanse staatsobligaties aan, hetgeen aangeeft dat deze vermogensbeheerder gelooft dat de rust in de regio Asia Pacific snel gaat terugkeren.

De Nikkei noteert in Tokio een 50-tal punten hoger, wat overeenstemt met een winst van circa een half procent. De index slaagt er echter (nog) niet in om de verloren plaats boven de de kaap van 8500 punten terug te winnen.

In Hong Kong noteert de Hang Seng 85 punten hoger, of een eveneens een winst van een half procent. In Singapore verliest de Straits Times iets meer dan één punt, of fracties van een procent.

KB Asset Management kondigde de aankoop van Zuid-Koreaanse staatsobligaties aan, hetgeen aangeeft dat deze vermogensbeheerder gelooft dat de rust in de regio Asia Pacific snel gaat terugkeren. De Nikkei noteert in Tokio een 50-tal punten hoger, wat overeenstemt met een winst van circa een half procent. De index slaagt er echter (nog) niet in om de verloren plaats boven de de kaap van 8500 punten terug te winnen. In Hong Kong noteert de Hang Seng 85 punten hoger, of een eveneens een winst van een half procent. In Singapore verliest de Straits Times iets meer dan één punt, of fracties van een procent.