Jha gaat uit van een correctie met 5 tot 10% voor de belangrijkste Aziatische beurzen. Een negatieve invloed gaat uit van de op zijn zachtst gezegd matige economische groei in Europa en de Verenigde Staten.

Jha verwacht voor de Verenigde Staten een groei van maximaal 2 tot 3%. Momenteel gaat alle aandacht uit naar de oorlog die op de valutamarkten wordt gevoerd.

Die oorlog is echter deels nutteloos, want een vertraging van de economische groei in Azië gaat automatisch leiden tot een verzwakking van de regionale valuta's op het einde van dit jaar. Het heeft dus weinig zin dat de centrale banken dollars kopen.

Jha gaat uit van een correctie met 5 tot 10% voor de belangrijkste Aziatische beurzen. Een negatieve invloed gaat uit van de op zijn zachtst gezegd matige economische groei in Europa en de Verenigde Staten. Jha verwacht voor de Verenigde Staten een groei van maximaal 2 tot 3%. Momenteel gaat alle aandacht uit naar de oorlog die op de valutamarkten wordt gevoerd. Die oorlog is echter deels nutteloos, want een vertraging van de economische groei in Azië gaat automatisch leiden tot een verzwakking van de regionale valuta's op het einde van dit jaar. Het heeft dus weinig zin dat de centrale banken dollars kopen.