Richtinggevende factor op de financiële markten zijn momenteel opnieuw de tegenvallende macro-economische indicatoren in de Verenigde Staten.

De Nikkei noteert in Tokio ruim 60 punten lager, wat overeenstemt met een verlies van meer dan een half procent. De index houdt nog steeds goed stand boven het niveau van 10.000 punten.

In Hong Kong noteert de Hang Seng bijna 200 punten lager, of een verlies van zowat driekwart procent. In Singapore verliest de Straits Times een 20-tal punten, of iets minder dan driekwart procent.

Richtinggevende factor op de financiële markten zijn momenteel opnieuw de tegenvallende macro-economische indicatoren in de Verenigde Staten. De Nikkei noteert in Tokio ruim 60 punten lager, wat overeenstemt met een verlies van meer dan een half procent. De index houdt nog steeds goed stand boven het niveau van 10.000 punten. In Hong Kong noteert de Hang Seng bijna 200 punten lager, of een verlies van zowat driekwart procent. In Singapore verliest de Straits Times een 20-tal punten, of iets minder dan driekwart procent.