Daarmee werd het gisteren geleden verlies gedeeltelijk weer opgehaald. Op maandag ging er op het bericht van de invoering van de Cypriotische bankenbelasting wereldwijd 500 miljoen dollar aan beurskapitalisatie verloren. Vraag blijft natuurlijk of dat verloren bedrag volledig kan worden opgehaald.

Nader Naeimi, head of dynamic asset allocation bij AMP Capital Investors Ltd., merkt op dat het herstel van de beurskoersen in Tokio gepaard ging met een verzwakking van de koers van de yen. De exportgerichte Japanse bedrijven lagen dus goed op koers, maar vooral de banken maakten een goede beurt.

Daarmee werd het gisteren geleden verlies gedeeltelijk weer opgehaald. Op maandag ging er op het bericht van de invoering van de Cypriotische bankenbelasting wereldwijd 500 miljoen dollar aan beurskapitalisatie verloren. Vraag blijft natuurlijk of dat verloren bedrag volledig kan worden opgehaald. Nader Naeimi, head of dynamic asset allocation bij AMP Capital Investors Ltd., merkt op dat het herstel van de beurskoersen in Tokio gepaard ging met een verzwakking van de koers van de yen. De exportgerichte Japanse bedrijven lagen dus goed op koers, maar vooral de banken maakten een goede beurt.