Er zouden volgens Citigroup dit jaar nog voor een totaal bedrag van 116 miljard dollar aan emissies komen, waardoor het totaalbedrag voor 2010 zou oplopen tot het recordbedrag van 291 miljard dollar.

Dat bedragt stemt overeen met 12,40% van de MSCI AC Asia excluding Japan Index's beurskapitalisatie. Er ligt volgens analist Markus Rosgen voldoende cash langs de zijlijn te wachten om aan de kapitaalbehoeften van de bedrijven te kunnen voldoen.

Agricultural Bank of China haalde in juni 22,10 miljard dollar op in de grootste emissie ooit. De Aziatische cijfers staan in schril contrast met de Europese, waar het op het vlak van emissies doodstil is geworden.

Er zouden volgens Citigroup dit jaar nog voor een totaal bedrag van 116 miljard dollar aan emissies komen, waardoor het totaalbedrag voor 2010 zou oplopen tot het recordbedrag van 291 miljard dollar. Dat bedragt stemt overeen met 12,40% van de MSCI AC Asia excluding Japan Index's beurskapitalisatie. Er ligt volgens analist Markus Rosgen voldoende cash langs de zijlijn te wachten om aan de kapitaalbehoeften van de bedrijven te kunnen voldoen. Agricultural Bank of China haalde in juni 22,10 miljard dollar op in de grootste emissie ooit. De Aziatische cijfers staan in schril contrast met de Europese, waar het op het vlak van emissies doodstil is geworden.