Sfinc (www.sfinc.be), opgericht in 2004, is actief in de voedselverwerkingsindustrie. Het bedrijf produceert en verdeelt kruiden, marinades en mengelingen van functionele voedingsadditieven voor voedselverwerkende bedrijven.

De sterktes van Sfinc schuilen in zijn grondige kennis van voedingsadditieven, neutraceuticals, coatings, aroma's en kruiden en zijn technische expertise, evenals zijn innovatieve concepten.

Sfinc is het resultaat van de fusie tussen twee Belgische bedrijven, Rejo en Pellicula, eind 2004. Historisch richt Rejo zich op retail/distributie, terwijl Pellicula zich voornamelijk op de voedselverwerkingsindustrie focust. In 2007 verwierf Sfinc nog drie complementaire bedrijven; het Belgische Maes Specerijen, Surplus en het Nederlandse FFI.

Bij een buyintransactie in 2004, verwierven Gimv en buyinmanager Chris De Wolf een meerderheidsbelang in de nieuwe groep. Sindsdien is de omzet van het bedrijf meer dan verdubbeld, van 15 miljoen EUR tot een geschatte 35 miljoen EUR in 2008.

Sfinc (www.sfinc.be), opgericht in 2004, is actief in de voedselverwerkingsindustrie. Het bedrijf produceert en verdeelt kruiden, marinades en mengelingen van functionele voedingsadditieven voor voedselverwerkende bedrijven. De sterktes van Sfinc schuilen in zijn grondige kennis van voedingsadditieven, neutraceuticals, coatings, aroma's en kruiden en zijn technische expertise, evenals zijn innovatieve concepten.Sfinc is het resultaat van de fusie tussen twee Belgische bedrijven, Rejo en Pellicula, eind 2004. Historisch richt Rejo zich op retail/distributie, terwijl Pellicula zich voornamelijk op de voedselverwerkingsindustrie focust. In 2007 verwierf Sfinc nog drie complementaire bedrijven; het Belgische Maes Specerijen, Surplus en het Nederlandse FFI.Bij een buyintransactie in 2004, verwierven Gimv en buyinmanager Chris De Wolf een meerderheidsbelang in de nieuwe groep. Sindsdien is de omzet van het bedrijf meer dan verdubbeld, van 15 miljoen EUR tot een geschatte 35 miljoen EUR in 2008.