Door de keuze voor het stelsel van Werkloosheid met Bedrijfstoeslag (het vroegere brugpensioen) verdwijnen in België nog al te vaak getalenteerde, ervaren medewerkers van de arbeidsmarkt.

Toch zijn Belgische bedrijven zich er steeds vaker van bewust dat waardevolle kennis en ervaring niet zomaar mogen verdwijnen.

Daarom hebben AXA, Belgacom en KBC op initiatief van het management consultingbedrijf HazelHeartwood het project Experience@Work gestart.

Ook andere bedrijven kunnen aan het project deelnemen. SD Worx, dat initieel juridisch advies verleende, is het eerste bedrijf dat in het consortium instapt.

Door de keuze voor het stelsel van Werkloosheid met Bedrijfstoeslag (het vroegere brugpensioen) verdwijnen in België nog al te vaak getalenteerde, ervaren medewerkers van de arbeidsmarkt. Toch zijn Belgische bedrijven zich er steeds vaker van bewust dat waardevolle kennis en ervaring niet zomaar mogen verdwijnen. Daarom hebben AXA, Belgacom en KBC op initiatief van het management consultingbedrijf HazelHeartwood het project Experience@Work gestart. Ook andere bedrijven kunnen aan het project deelnemen. SD Worx, dat initieel juridisch advies verleende, is het eerste bedrijf dat in het consortium instapt.