De rijken worden in de VS steeds rijker en de armen steeds armer, de federale staat werkt nog nauwelijks, Wall Street bezondigt zich aan overdrijving, de bevolking zit tot over de oren in de schulden en ga zo maar door hebben de welvaartstaat op losse schroeven gezet.

Terwijl Wall Street feest viert, slaat de crisis op Main Street steeds harder toe. De grote meerderheid van de Amerikanen zien zijn levensstandaard stabiliseren of zelfs achteruit gaan, slaagt er niet er meer in om te sparen en gaat een droevige pensioenleeftijd tegemoet.

De rijken worden in de VS steeds rijker en de armen steeds armer, de federale staat werkt nog nauwelijks, Wall Street bezondigt zich aan overdrijving, de bevolking zit tot over de oren in de schulden en ga zo maar door hebben de welvaartstaat op losse schroeven gezet. Terwijl Wall Street feest viert, slaat de crisis op Main Street steeds harder toe. De grote meerderheid van de Amerikanen zien zijn levensstandaard stabiliseren of zelfs achteruit gaan, slaagt er niet er meer in om te sparen en gaat een droevige pensioenleeftijd tegemoet.