Vandaag wordt opnieuw een belangrijke dag wat de rapportering betreft. Ook in Europa stonden met Nokia en Novartis nu enkele zwaargewichten op de agenda.

In de Verenigde Staten rapporteren vanavond na beurs IBM en Google. Voor de opening van de beurs zijn de cijfers van Baxter International, Biogen Idec en Harley-Davidson interessant. JP Morgan Chase moet gaan bewijzen dat buiten Goldman Sachs ook andere banken aan de beterhand zijn.

Vooral de cijfers van IBM en JP Morgan Chase gaan belangrijk worden. Het belang van de resultaten van een grootbank zal duidelijk zijn, de resultaten van IBM vormen een goede barometer voor de gang van zaken in de IT-sector.

Vandaag wordt opnieuw een belangrijke dag wat de rapportering betreft. Ook in Europa stonden met Nokia en Novartis nu enkele zwaargewichten op de agenda. In de Verenigde Staten rapporteren vanavond na beurs IBM en Google. Voor de opening van de beurs zijn de cijfers van Baxter International, Biogen Idec en Harley-Davidson interessant. JP Morgan Chase moet gaan bewijzen dat buiten Goldman Sachs ook andere banken aan de beterhand zijn. Vooral de cijfers van IBM en JP Morgan Chase gaan belangrijk worden. Het belang van de resultaten van een grootbank zal duidelijk zijn, de resultaten van IBM vormen een goede barometer voor de gang van zaken in de IT-sector.