Een belangrijke Republikeinse senator is gekend tegen het reddingsplan voor de autosector, plan waar een bedrag van 14 miljard dollar mee is gemoeid. Volgens Mitch McConnell worden de autobedrijven met de zachte hand aangepakt.

Intel heeft de hand gelegd aan een nieuwe generatie microprocessoren, met een graveerscherpte van 32 nanometer. Momenteel bedraagt die scherpte 45 nanometer, zodat er sprake is van een aanzienlijke verbetering.

De productie van deze halfgeleiders zou kunnen starten in het vierde kwartaal van 2009. Volgens Fortis is het een goede zaak dat Intel in deze crisistijden in innoverende technologie blijft investeren.

De koers van Intel kan op korte termijn onder druk staan, maar op lange termijn blijft het beeld positief. Fortis blijft koper van Intel, maar heeft anderzijds een verkoopadvies voor branchegenoot Advanced Micro Devices.

Een belangrijke Republikeinse senator is gekend tegen het reddingsplan voor de autosector, plan waar een bedrag van 14 miljard dollar mee is gemoeid. Volgens Mitch McConnell worden de autobedrijven met de zachte hand aangepakt. Intel heeft de hand gelegd aan een nieuwe generatie microprocessoren, met een graveerscherpte van 32 nanometer. Momenteel bedraagt die scherpte 45 nanometer, zodat er sprake is van een aanzienlijke verbetering. De productie van deze halfgeleiders zou kunnen starten in het vierde kwartaal van 2009. Volgens Fortis is het een goede zaak dat Intel in deze crisistijden in innoverende technologie blijft investeren. De koers van Intel kan op korte termijn onder druk staan, maar op lange termijn blijft het beeld positief. Fortis blijft koper van Intel, maar heeft anderzijds een verkoopadvies voor branchegenoot Advanced Micro Devices.