De Dow Jones krabbelde in de slotminuten echter weer recht en beperkte het verlies tot 0,69%. De Nasdaq moest echter 2,04% prijsgeven, terwijl het verlies voor de S&P 500 opliep tot 1,83%.

Van euforie over het reddingsplan voor de Amerikaanse autosector valt niet veel te meer te merken. Na een negatief advies van Credit Suisse verloor de koers van GM zowat een kwart van haar waarde.

Ford ontsnapte de dans niet, hier bedroeg het verlies meer dan 12%. General Electric, dat traditioneel geldt als een barometer voor de Amerikaanse economie, moest ruim 2,50% prijsgeven.

De Dow Jones krabbelde in de slotminuten echter weer recht en beperkte het verlies tot 0,69%. De Nasdaq moest echter 2,04% prijsgeven, terwijl het verlies voor de S&P 500 opliep tot 1,83%. Van euforie over het reddingsplan voor de Amerikaanse autosector valt niet veel te meer te merken. Na een negatief advies van Credit Suisse verloor de koers van GM zowat een kwart van haar waarde. Ford ontsnapte de dans niet, hier bedroeg het verlies meer dan 12%. General Electric, dat traditioneel geldt als een barometer voor de Amerikaanse economie, moest ruim 2,50% prijsgeven.