Zowel de Euro Stoxx 50 als de BEL 20 boeken nu winsten van iets meer dan een half procent. KBC is momenteel de sterkste stijger binnen de index.

Morgan Stanley is in een vanmorgen gepubliceerd rapport bijzonder voorzichtig voor de autosector, die een moeilijkere periode tegemoet kan gaan. Zowel wat betreft auto's als wat betreft auto-onderdelen stapelen de voorraden wereldwijd zich alsmaar verder op.

De autosector dreigt zodoende met overcapaciteit te worden geconfronteerd, waarbij het eerste kwartaal van 2013 het eerste jaar met een lagere productie kan zijn sinds het tweede kwartaal van 2011. Op de Detroit autoshow in januari zullen waarschijnlijk voorzichtige geluiden te horen vallen.

Zowel de Euro Stoxx 50 als de BEL 20 boeken nu winsten van iets meer dan een half procent. KBC is momenteel de sterkste stijger binnen de index. Morgan Stanley is in een vanmorgen gepubliceerd rapport bijzonder voorzichtig voor de autosector, die een moeilijkere periode tegemoet kan gaan. Zowel wat betreft auto's als wat betreft auto-onderdelen stapelen de voorraden wereldwijd zich alsmaar verder op. De autosector dreigt zodoende met overcapaciteit te worden geconfronteerd, waarbij het eerste kwartaal van 2013 het eerste jaar met een lagere productie kan zijn sinds het tweede kwartaal van 2011. Op de Detroit autoshow in januari zullen waarschijnlijk voorzichtige geluiden te horen vallen.