Het BBP groeide vorig jaar met 3,60% in wat de beste prestatie mag worden genoemd sinds de groei van het BBP met 4,70% in 2007, zo blijkt uit de cijfers die door het Australian Bureau of Statistics werden verstrekt. In het vierde kwartaal werd ten opzichte van het derde kwartaal met 0,60% opgetekend.

De economische cijfers werden zowel op de Australische beurs als op de valutamarkten goed onthaald. Ze bevestigen namelijk dat gouverneur van de Reserve Bank of Australia Glenn Stevens de juiste beslissing nam door de basisrente ongewijzigd te houden.

Het BBP groeide vorig jaar met 3,60% in wat de beste prestatie mag worden genoemd sinds de groei van het BBP met 4,70% in 2007, zo blijkt uit de cijfers die door het Australian Bureau of Statistics werden verstrekt. In het vierde kwartaal werd ten opzichte van het derde kwartaal met 0,60% opgetekend. De economische cijfers werden zowel op de Australische beurs als op de valutamarkten goed onthaald. Ze bevestigen namelijk dat gouverneur van de Reserve Bank of Australia Glenn Stevens de juiste beslissing nam door de basisrente ongewijzigd te houden.