Het economische nieuws uit China was namelijk allesbehalve hoopgevend en de AUD was in de afgelopen maanden toch opvallend schatplichtig aan wat er gebeurde in de Chinese economie. Maar er was ook buien de AUD meer beweging, want ook de Nieuw-Zeelandse dollar moest inbinden.

Daarna is het opvallend dat ook de euro eerder zwak op koers lag. Volgens sommige analisten is de euro over het hoogtepunt heen en kan het van nu af aan alleen maar bergaf gaan. De stijging van de koers van de Japanse yen was tenslotte een feit dat door de Japanse centrale bank met lede ogen werd aanzien.

Het economische nieuws uit China was namelijk allesbehalve hoopgevend en de AUD was in de afgelopen maanden toch opvallend schatplichtig aan wat er gebeurde in de Chinese economie. Maar er was ook buien de AUD meer beweging, want ook de Nieuw-Zeelandse dollar moest inbinden. Daarna is het opvallend dat ook de euro eerder zwak op koers lag. Volgens sommige analisten is de euro over het hoogtepunt heen en kan het van nu af aan alleen maar bergaf gaan. De stijging van de koers van de Japanse yen was tenslotte een feit dat door de Japanse centrale bank met lede ogen werd aanzien.