Het koersverloop van de AUD vertoont vele gelijkenissen met dat van de NOK en SEK t.o.v. de euro. Ook hier zien we sinds de tweede jaarhelft van 2012 een (zeer waarschijnlijke) tijdelijke opleving van de euro.

Hou het niveau van de 1,21 AUD voor 1 EUR in de gaten. Een daling kan tot nieuwe toppen in de AUD leiden.

De structurele trend blijft wijzen op een verdere versterking van de AUD! Maar na een continue stijging van vier jaar zou het de analisten van Leleux niet verbazen mocht de euro gedurende enkele kwartalen wat sterker presteren. Maar dit zou slechts een tijdelijke periode van eurosterkte zijn (koersdoelzone: 1,40 AUD voor 1 euro!

De Nieuw-Zeelandse dollar won de afgelopen jaren meer dan 38% t.o.v. de euro. Ook hier hetzelfde patroon als in de AUD: een opleving van de euro t.o.v. de NZD.

De komende maanden sluiten de analisten van Leleux een stijging naar 1,69 NZD voor 1 euro niet uit. Niettemin blijft de structurele trend wijzen op een verdere versterking van de NZD!

Het koersverloop van de AUD vertoont vele gelijkenissen met dat van de NOK en SEK t.o.v. de euro. Ook hier zien we sinds de tweede jaarhelft van 2012 een (zeer waarschijnlijke) tijdelijke opleving van de euro. Hou het niveau van de 1,21 AUD voor 1 EUR in de gaten. Een daling kan tot nieuwe toppen in de AUD leiden. De structurele trend blijft wijzen op een verdere versterking van de AUD! Maar na een continue stijging van vier jaar zou het de analisten van Leleux niet verbazen mocht de euro gedurende enkele kwartalen wat sterker presteren. Maar dit zou slechts een tijdelijke periode van eurosterkte zijn (koersdoelzone: 1,40 AUD voor 1 euro! De Nieuw-Zeelandse dollar won de afgelopen jaren meer dan 38% t.o.v. de euro. Ook hier hetzelfde patroon als in de AUD: een opleving van de euro t.o.v. de NZD. De komende maanden sluiten de analisten van Leleux een stijging naar 1,69 NZD voor 1 euro niet uit. Niettemin blijft de structurele trend wijzen op een verdere versterking van de NZD!