Op de valutamarkten doet zich opnieuw heel wat beweging voor, waarbij de koers van de euro voor de vijfde dag op rij is gestegen ten opzichte van de dollar. De euro krijgt zodoende opnieuw de kaap van 1,37 dollar in het vizier en kan volgens de analisten nog hogere koersen aankunnen.

Een andere opvallende stijger was vanmorgen de Australische dollar, die op de valutamarkten maar terrein blijft winnen. De Australische dollar was duidelijk oververkocht, zodat een technische reactie niet kon uitblijven. Tegenover de Amerikaanse dollar steeg de Aussie vanmorgen met 1%.

Op de valutamarkten doet zich opnieuw heel wat beweging voor, waarbij de koers van de euro voor de vijfde dag op rij is gestegen ten opzichte van de dollar. De euro krijgt zodoende opnieuw de kaap van 1,37 dollar in het vizier en kan volgens de analisten nog hogere koersen aankunnen. Een andere opvallende stijger was vanmorgen de Australische dollar, die op de valutamarkten maar terrein blijft winnen. De Australische dollar was duidelijk oververkocht, zodat een technische reactie niet kon uitblijven. Tegenover de Amerikaanse dollar steeg de Aussie vanmorgen met 1%.