• De eerste in het rijtje is de AUD. Hier heeft Leleux de maandgrafiek in combinatie met een MACDindicator gebruikt om koop- en verkoopsignalen te genereren.

• Op dit ogenblik is het koopsignaal een feit en deze munt is volgens Leleux dan ook aan te raden voor een aankoop. Wat zeker in het voordeel van de AUD speelt, is het feit dat grote internationale beleggers opnieuw een positievere houding t.o.v. China beginnen aan te nemen.

Eén van de instrumenten om hierop in te spelen is via de AUD omdat China een zeer belangrijke handelspartner van Australië is (dat als grote grondstoffenproducent gebaat is bij een groei van de Chinese economie).

• De eerste in het rijtje is de AUD. Hier heeft Leleux de maandgrafiek in combinatie met een MACDindicator gebruikt om koop- en verkoopsignalen te genereren. • Op dit ogenblik is het koopsignaal een feit en deze munt is volgens Leleux dan ook aan te raden voor een aankoop. Wat zeker in het voordeel van de AUD speelt, is het feit dat grote internationale beleggers opnieuw een positievere houding t.o.v. China beginnen aan te nemen. Eén van de instrumenten om hierop in te spelen is via de AUD omdat China een zeer belangrijke handelspartner van Australië is (dat als grote grondstoffenproducent gebaat is bij een groei van de Chinese economie).