De AUD was de grootste verliezer van de afgelopen weken. De daling van de grondstoffenprijzen zal hier zeker niet vreemd aan zijn.

De verzwakking kadert echter ook in een tijdelijke opvering van de EUR t.o.v. de AUD nadat deze laatste de afgelopen jaren zeer sterk presteerde.

Het koersdoel van Leleux van 1,40 AUD voor 1 euro werd de afgelopen weken bereikt (volgende weerstand: 1,54 AUD voor 1 EUR). Ook hier doet de hoge stand van de RSIindicator vermoeden dat het grootste deel van de tijdelijke eurosterkte achter ons ligt. De structurele trend blijft wijzen op een verdere versterking van de AUD!

De AUD was de grootste verliezer van de afgelopen weken. De daling van de grondstoffenprijzen zal hier zeker niet vreemd aan zijn. De verzwakking kadert echter ook in een tijdelijke opvering van de EUR t.o.v. de AUD nadat deze laatste de afgelopen jaren zeer sterk presteerde. Het koersdoel van Leleux van 1,40 AUD voor 1 euro werd de afgelopen weken bereikt (volgende weerstand: 1,54 AUD voor 1 EUR). Ook hier doet de hoge stand van de RSIindicator vermoeden dat het grootste deel van de tijdelijke eurosterkte achter ons ligt. De structurele trend blijft wijzen op een verdere versterking van de AUD!