Daarmee was augustus de beste maand van het jaar voor GM en ook de beste sinds september 2008.

Alle merken van de autofabrikant lieten een toename met dubbele cijfers zien in verkopen, Cadillac met 38%, Buick met 24% en Chevrolet 17%.

Het laatste merk is goed voor bijna 65% van de verkopen aan consumenten. Ook de verkopen van pick-ups en SUV's stegen sterk.

ABN Amro voorziet een sterk momentum voor General Motors vanwege de lancering van een nieuwe generatie pick-up trucks, de nieuwe Impala en de komst verderop in het jaar van een nieuwe generatie Cadillac CTS en Chevrolet Corvette.

Ook volgend jaar ziet er goed uit voor GM dat in het eerste kwartaal met een nieuwe generatie zware pick-ups en SUV's op de markt brengt. Het aandeel krijgt nog steeds een verkoopadvies.

Daarmee was augustus de beste maand van het jaar voor GM en ook de beste sinds september 2008. Alle merken van de autofabrikant lieten een toename met dubbele cijfers zien in verkopen, Cadillac met 38%, Buick met 24% en Chevrolet 17%. Het laatste merk is goed voor bijna 65% van de verkopen aan consumenten. Ook de verkopen van pick-ups en SUV's stegen sterk. ABN Amro voorziet een sterk momentum voor General Motors vanwege de lancering van een nieuwe generatie pick-up trucks, de nieuwe Impala en de komst verderop in het jaar van een nieuwe generatie Cadillac CTS en Chevrolet Corvette. Ook volgend jaar ziet er goed uit voor GM dat in het eerste kwartaal met een nieuwe generatie zware pick-ups en SUV's op de markt brengt. Het aandeel krijgt nog steeds een verkoopadvies.