Matthew Lynn, auteur van "Bust: Greece, the Euro and the Sovereign Debt Crisis", gelooft dat mei een maand zonder veel geschiedenis zal worden, maar waarschuwt voor meer problemen in de loop van de zomer. Augustus kan met name een maand vol grote problemen worden.

Lynn stelt vast dat in de voorbije jaren regelmatig crisissen in de zomer losbarstten. Dat kan te maken hebben met verschillende factoren, onder andere met de afname van het optimisme waar een nieuw jaar meestal mee gepaard gaat. Met alle problemen die nog op tafel liggen, zou augustus ook dit jaar wel weer eens een crisismaand kunnen worden.

Matthew Lynn, auteur van "Bust: Greece, the Euro and the Sovereign Debt Crisis", gelooft dat mei een maand zonder veel geschiedenis zal worden, maar waarschuwt voor meer problemen in de loop van de zomer. Augustus kan met name een maand vol grote problemen worden. Lynn stelt vast dat in de voorbije jaren regelmatig crisissen in de zomer losbarstten. Dat kan te maken hebben met verschillende factoren, onder andere met de afname van het optimisme waar een nieuw jaar meestal mee gepaard gaat. Met alle problemen die nog op tafel liggen, zou augustus ook dit jaar wel weer eens een crisismaand kunnen worden.