Daarmee is augustus 2013 volgens Wilfried Steentjes van Steentjes Vermogensbeheer een van de slechtste maanden sinds mei vorige jaar.

Nu moet dit in perspectief worden gezien. De indexen staan allemaal op forse winsten voor het jaar. Dow Jones is 13% hoger, S&P50014,5% en de Nasdaq maar liefst 18,8%. Het is natuurlijk onzinnig om te stellen dat er maand na maand alleen maar koerswinsten kunnen komen.

Er moest dus wel een maand komen dat het allemaal minder ging en dan valt de augustus maand wel mee. Zeker als we daarin meenemen dat bijvoorbeeld de S&P500 nieuwe koersrecords begin van de maand boekte.

Daarmee is augustus 2013 volgens Wilfried Steentjes van Steentjes Vermogensbeheer een van de slechtste maanden sinds mei vorige jaar. Nu moet dit in perspectief worden gezien. De indexen staan allemaal op forse winsten voor het jaar. Dow Jones is 13% hoger, S&P50014,5% en de Nasdaq maar liefst 18,8%. Het is natuurlijk onzinnig om te stellen dat er maand na maand alleen maar koerswinsten kunnen komen. Er moest dus wel een maand komen dat het allemaal minder ging en dan valt de augustus maand wel mee. Zeker als we daarin meenemen dat bijvoorbeeld de S&P500 nieuwe koersrecords begin van de maand boekte.