De omzet bedraagt 17,01 miljoen euro, dit is een daling van 1,27 miljoen euro. Deze omzet omvat voornamelijk de voortzetting van de bouwwerken van het project PRESIDENT (98,89% tegen 83,14% eind 2008) en de omzet van Hotel CROWNE PLAZA.

De overige bedrijfsopbrengsten omvatten voornamelijk het resultaat van de verkoop van de vennootschappen PRESIDENT (11,99 miljoen euro) en van het partnerschap dat werd gesloten met betrekking tot het project VICTOR (2,19 miljoen euro).

Als gevolg van deze operaties bedraagt het bedrijfsresultaat 8,08 miljoen euro.

Atenor maakt dus gebruik van de situatie op de markten om haar liquiditeitspositie te consolideren (via de voltooiing van het project PRESIDENT) en verder te gaan met het voorbereiden van de toekomstige ontwikkelingen.

Hoewel de inkomsten in 2009 duidelijk lager zullen zijn dan de vorige jaren, meent Atenor dat ze goed geplaatst zal zijn om opnieuw succes te boeken zodra de eerste tekenen van economisch herstel zichtbaar worden.

De omzet bedraagt 17,01 miljoen euro, dit is een daling van 1,27 miljoen euro. Deze omzet omvat voornamelijk de voortzetting van de bouwwerken van het project PRESIDENT (98,89% tegen 83,14% eind 2008) en de omzet van Hotel CROWNE PLAZA.De overige bedrijfsopbrengsten omvatten voornamelijk het resultaat van de verkoop van de vennootschappen PRESIDENT (11,99 miljoen euro) en van het partnerschap dat werd gesloten met betrekking tot het project VICTOR (2,19 miljoen euro).Als gevolg van deze operaties bedraagt het bedrijfsresultaat 8,08 miljoen euro.Atenor maakt dus gebruik van de situatie op de markten om haar liquiditeitspositie te consolideren (via de voltooiing van het project PRESIDENT) en verder te gaan met het voorbereiden van de toekomstige ontwikkelingen.Hoewel de inkomsten in 2009 duidelijk lager zullen zijn dan de vorige jaren, meent Atenor dat ze goed geplaatst zal zijn om opnieuw succes te boeken zodra de eerste tekenen van economisch herstel zichtbaar worden.