UP-lounge experience stelt in een gisteren door Atenor gepubliceerd persbericht nu een bezoek voor.

Met de lancering van de UP-lounge experience onthult de UP-site toren eindelijk zijn charmes. Vanaf 12 maart is het kijkappartement van de hoogste residentiële toren in België toegankelijk voor het publiek (enkel op afspraak).

Ter plaatse, zal deze volledig ingerichte ruimte de bezoeker toelaten, op ware grootte, de uitzonderlijke ligging van de site, de kwaliteit van de bouwstructuur, de voortreffelijke afwerkingen en de "adembenemende" uitzichten te waarderen.

UP-lounge experience stelt in een gisteren door Atenor gepubliceerd persbericht nu een bezoek voor. Met de lancering van de UP-lounge experience onthult de UP-site toren eindelijk zijn charmes. Vanaf 12 maart is het kijkappartement van de hoogste residentiële toren in België toegankelijk voor het publiek (enkel op afspraak). Ter plaatse, zal deze volledig ingerichte ruimte de bezoeker toelaten, op ware grootte, de uitzonderlijke ligging van de site, de kwaliteit van de bouwstructuur, de voortreffelijke afwerkingen en de "adembenemende" uitzichten te waarderen.