Dit grote gemengde stadsproject zal worden ontwikkeld langs het kanaal in de Noordruimte in Brussel, tegenover het Koninklijk Pakhuis van Tour&Taxis.

In totaal is het goed voor 1.972 m² winkels, 29.615 m² kantoren en 48.435 m² woningen, waarvan 36.100 m² in een toren van 42 verdiepingen (140 meter hoog).

Dit wordt dus de hoogste woontoren van België en een van de hoogste in Europa. Dit project is nu al een voorbeeld op het vlak van stadsvernieuwing en herontwikkeling naar een duurzamere stad, meer bepaald door het gemengde functionele karakter en door de gebruikte milieutechnieken.

De bouwwerken gaan zo snel mogelijk van start en op het eind van de zomer wordt er een persconferentie gehouden om de laatste beelden en de maquette voor te stellen van dit project,dat zijn stempel zal drukken op de Brusselse stedenbouw en op de ontwikkeling van Atenor Group.

Dit grote gemengde stadsproject zal worden ontwikkeld langs het kanaal in de Noordruimte in Brussel, tegenover het Koninklijk Pakhuis van Tour&Taxis. In totaal is het goed voor 1.972 m² winkels, 29.615 m² kantoren en 48.435 m² woningen, waarvan 36.100 m² in een toren van 42 verdiepingen (140 meter hoog). Dit wordt dus de hoogste woontoren van België en een van de hoogste in Europa. Dit project is nu al een voorbeeld op het vlak van stadsvernieuwing en herontwikkeling naar een duurzamere stad, meer bepaald door het gemengde functionele karakter en door de gebruikte milieutechnieken. De bouwwerken gaan zo snel mogelijk van start en op het eind van de zomer wordt er een persconferentie gehouden om de laatste beelden en de maquette voor te stellen van dit project,dat zijn stempel zal drukken op de Brusselse stedenbouw en op de ontwikkeling van Atenor Group.