De netto-opbrengst van het bod, die € 50 miljoen zou moeten bedragen, zal worden aangewend om het voorzichtige overnamebeleid van Atenor uit te voeren en om de projecten in de portefeuille te ontwikkelen.

Na de investeringen in 2004 en 2005, na de oplevering van het President project en gezien de gunstige overnamevoorwaarden bestudeert Atenor de mogelijkheid om nieuwe investeringen in België of het Groothertogdom Luxemburg uit te voeren.

De opbrengst van de lening zal ook kunnen dienen om de schatkistcertificaten terug te betalen die binnen het normale kader van het programma vervallen.

De uitgifteprijs is bepaald op 101,875% van de nominale waarde van de obligaties met een coupon van 6% bruto jaarlijks betaalbaar op 29 januari. Het actuarieel rendement op de uitgifteprijs bedraagt 5,56% bruto.

De obligaties geven recht op een terugbetaling tegen 100% van de nominale waarde op de vervaldag op 29 januari 2015.

De netto-opbrengst van het bod, die € 50 miljoen zou moeten bedragen, zal worden aangewend om het voorzichtige overnamebeleid van Atenor uit te voeren en om de projecten in de portefeuille te ontwikkelen. Na de investeringen in 2004 en 2005, na de oplevering van het President project en gezien de gunstige overnamevoorwaarden bestudeert Atenor de mogelijkheid om nieuwe investeringen in België of het Groothertogdom Luxemburg uit te voeren. De opbrengst van de lening zal ook kunnen dienen om de schatkistcertificaten terug te betalen die binnen het normale kader van het programma vervallen. De uitgifteprijs is bepaald op 101,875% van de nominale waarde van de obligaties met een coupon van 6% bruto jaarlijks betaalbaar op 29 januari. Het actuarieel rendement op de uitgifteprijs bedraagt 5,56% bruto. De obligaties geven recht op een terugbetaling tegen 100% van de nominale waarde op de vervaldag op 29 januari 2015.