VACI GREENS - Vaci Corridor, Boedapest

In Boedapest werd voor het gebouw Vaci Greens A een eerste huurcontract afgesloten met het Amerikaanse bedrijf Sykes, een dienstverlener in customer support. Het huurcontract heeft betrekking op 2.125 m² en start deze zomer, van zodra de bouwwerken afgerond zijn.

TREBEL - Belliardstraat, Brussel

Op 30 april werd, na een wijziging van het project in het kader van de aanvraagprocedure, de stedenbouwkundige vergunning uitgereikt voor het project Trebel, waarvoor een voorlopige verkoopovereenkomst werd gesloten met het Europees Parlement. De afbraak- en bouwwerken zullen vanaf juni 2013 van start gaan.

LES ANCIENNES SUCRERIES - Ath

De stedenbouwkundige vergunning voor de renovatie van het historisch gebouw dat gelegen is op de site van Les Anciennes Sucreries (voor 16 woningen en een crèche) werd op 3 mei uitgereikt. De werken en de commercialisering starten vanaf juni 2013.

VACI GREENS - Vaci Corridor, Boedapest In Boedapest werd voor het gebouw Vaci Greens A een eerste huurcontract afgesloten met het Amerikaanse bedrijf Sykes, een dienstverlener in customer support. Het huurcontract heeft betrekking op 2.125 m² en start deze zomer, van zodra de bouwwerken afgerond zijn. TREBEL - Belliardstraat, Brussel Op 30 april werd, na een wijziging van het project in het kader van de aanvraagprocedure, de stedenbouwkundige vergunning uitgereikt voor het project Trebel, waarvoor een voorlopige verkoopovereenkomst werd gesloten met het Europees Parlement. De afbraak- en bouwwerken zullen vanaf juni 2013 van start gaan. LES ANCIENNES SUCRERIES - Ath De stedenbouwkundige vergunning voor de renovatie van het historisch gebouw dat gelegen is op de site van Les Anciennes Sucreries (voor 16 woningen en een crèche) werd op 3 mei uitgereikt. De werken en de commercialisering starten vanaf juni 2013.