ATENOR werkt trouwens verder aan zijn project voor de herontwikkeling van de site van de gewezen brouwerij Henri Funck in Luxemburg Neudorf.

Na de goedkeuring in april 2013 van het Bijzonder Plan van Aanleg van de site kan en zal de aanvraag voor het verkrijgen van een bouwvergunning voor 87 appartementen, 4 kantoorruim ten, 5 handelsruimten en 111 parkeerplaatsen, binnenkort worden ingediend.

De verkoop en de bouw gaan van start in het 4e kwartaal van 2013 en de werken zouden in de tweede helft van 2015 klaar moeten zijn.

ATENOR werkt trouwens verder aan zijn project voor de herontwikkeling van de site van de gewezen brouwerij Henri Funck in Luxemburg Neudorf. Na de goedkeuring in april 2013 van het Bijzonder Plan van Aanleg van de site kan en zal de aanvraag voor het verkrijgen van een bouwvergunning voor 87 appartementen, 4 kantoorruim ten, 5 handelsruimten en 111 parkeerplaatsen, binnenkort worden ingediend. De verkoop en de bouw gaan van start in het 4e kwartaal van 2013 en de werken zouden in de tweede helft van 2015 klaar moeten zijn.