Het resultaat werd enerzijds vooral beïnvloed door de verkoop van de vennootschap IDM A, eigenaar van 75 appartementen binnen het complex MEDIA GARDENS aan de vastgoedbevak AEDIFICA en anderzijds door de verkoop aan de groep ETHIAS van de rechten verbonden aan het kantoorgebouw B4 van het project UP-site dat verhuurd wordt aan SMALS.

Het resultaat van deze laatste transactie zal geleidelijk geboekt worden naarmate de afwerking van het gebouw vordert. De bouwwerken zullen duren tot het eerste semester van 2012.

Het resultaat werd enerzijds vooral beïnvloed door de verkoop van de vennootschap IDM A, eigenaar van 75 appartementen binnen het complex MEDIA GARDENS aan de vastgoedbevak AEDIFICA en anderzijds door de verkoop aan de groep ETHIAS van de rechten verbonden aan het kantoorgebouw B4 van het project UP-site dat verhuurd wordt aan SMALS. Het resultaat van deze laatste transactie zal geleidelijk geboekt worden naarmate de afwerking van het gebouw vordert. De bouwwerken zullen duren tot het eerste semester van 2012.