Deze Certificaten hebben als onderliggende activa de erfdienstbaarheidsrechten (die een einde nemen in 2036) op een gedeelte van het winkelcentrum Westland Shopping Center in Anderlecht aan de Boulevard Sylvain Dupuis.

De Certificaten, uitgegeven voor een duur van 30 jaar in 1980, vervallen in principe op 31 december 2010 (tenzij in geval van verlenging), zodat de onderliggende zakelijke rechten op het winkelcentrum Westland Shopping Center verkocht moeten worden binnen een termijn van drie jaar.

Deze Certificaten hebben als onderliggende activa de erfdienstbaarheidsrechten (die een einde nemen in 2036) op een gedeelte van het winkelcentrum Westland Shopping Center in Anderlecht aan de Boulevard Sylvain Dupuis. De Certificaten, uitgegeven voor een duur van 30 jaar in 1980, vervallen in principe op 31 december 2010 (tenzij in geval van verlenging), zodat de onderliggende zakelijke rechten op het winkelcentrum Westland Shopping Center verkocht moeten worden binnen een termijn van drie jaar.