De verschillende (verkregen of aangevraagde) stedenbouwkundige vergunningen en de verschillende bouwfasen die aan de gang zijn of besteld werden, zijn een concrete weerspiegeling van deze globale evolutie.

De concrete vorderingen in de verkoop van de kantoor- en de woonprojecten geven niet alleen een waardevol inzicht in de resultaten van 2014 (die in dit stadium gesterkt worden door de verkoop van het kantoorgebouw aan het RSVZ) en de jaren daarna, maar vertonen ook een nooit eerder bereikte diversiteit in de bronnen van de resultaten.

De vastgoedmarkt, zowel voor woningen als voor kantoren, blijft echter verbonden aan de evolutie van de economische conjunctuur.

In deze algemene omstandigheden, die worden gekenmerkt door een zwakke economische groei in Europa, blijft ATENOR voorzichtig in haar vooruitzichten; de resultaten van 2014 zouden een niveau kunnen bereiken dat dicht aanleunt bij de resultaten van 2013 als de hierboven vermelde commerciële vooruitzichten worden gerealiseerd volgens het geplande schema.

De verschillende (verkregen of aangevraagde) stedenbouwkundige vergunningen en de verschillende bouwfasen die aan de gang zijn of besteld werden, zijn een concrete weerspiegeling van deze globale evolutie. De concrete vorderingen in de verkoop van de kantoor- en de woonprojecten geven niet alleen een waardevol inzicht in de resultaten van 2014 (die in dit stadium gesterkt worden door de verkoop van het kantoorgebouw aan het RSVZ) en de jaren daarna, maar vertonen ook een nooit eerder bereikte diversiteit in de bronnen van de resultaten. De vastgoedmarkt, zowel voor woningen als voor kantoren, blijft echter verbonden aan de evolutie van de economische conjunctuur. In deze algemene omstandigheden, die worden gekenmerkt door een zwakke economische groei in Europa, blijft ATENOR voorzichtig in haar vooruitzichten; de resultaten van 2014 zouden een niveau kunnen bereiken dat dicht aanleunt bij de resultaten van 2013 als de hierboven vermelde commerciële vooruitzichten worden gerealiseerd volgens het geplande schema.