Het bedrijfsresultaat bedroeg 39 miljoen euro, waar tijdens het tweede kwartaal nog een verlies van 124 miljoen euro werd opgetekend. In het derde kwart van 2008 was er een operationeel resultaat van 83 miljoen euro.

De nettowinst bedroeg 20 miljoen euro, tegenover een verlies van 104 miljoen euro drie maanden voordien. Het derde kwartaal van vorig jaar gaf een nettowinst van 73 miljoen euro te zien.

Er kwamen orders binnen voor 35 nieuwe systemen, voor een totaal bedrag van 777 miljoen euro. Dat is tweemaal zo veel als tijdens het tweede kwartaal en geeft aan dat de markt weer aantrekt.

Het bedrijfsresultaat bedroeg 39 miljoen euro, waar tijdens het tweede kwartaal nog een verlies van 124 miljoen euro werd opgetekend. In het derde kwart van 2008 was er een operationeel resultaat van 83 miljoen euro. De nettowinst bedroeg 20 miljoen euro, tegenover een verlies van 104 miljoen euro drie maanden voordien. Het derde kwartaal van vorig jaar gaf een nettowinst van 73 miljoen euro te zien. Er kwamen orders binnen voor 35 nieuwe systemen, voor een totaal bedrag van 777 miljoen euro. Dat is tweemaal zo veel als tijdens het tweede kwartaal en geeft aan dat de markt weer aantrekt.