Afgelopen vrijdag sloot het aandeel op een niveau van € 67,40. Een koersdaling van 10% in iets meer dan twee weken. De reden hiervoor werd gevonden in de cijfers van de afgelopen week. Die waren in de ogen van sommigen teleurstellend. Nu moet men goed zoeken waar de teleurstelling in zit.

Het is wellicht dat het bedrijf tot op heden van de nieuwe EUV (Extreme Ultraviolet Lithography) machines er maar 3 heeft verkocht terwijl men eerder er vanuit ging dat er 5 zouden worden verkocht.

Het bedrijf geeft geen duidelijke verklaring voor de "tegenvaller". Aan de andere kant geeft men wel aan dat men de productie aan het verhogen is. Derhalve maakt Steentjes zich niet al te veel zorgen over de komende koersontwikkeling.

Afgelopen vrijdag sloot het aandeel op een niveau van € 67,40. Een koersdaling van 10% in iets meer dan twee weken. De reden hiervoor werd gevonden in de cijfers van de afgelopen week. Die waren in de ogen van sommigen teleurstellend. Nu moet men goed zoeken waar de teleurstelling in zit. Het is wellicht dat het bedrijf tot op heden van de nieuwe EUV (Extreme Ultraviolet Lithography) machines er maar 3 heeft verkocht terwijl men eerder er vanuit ging dat er 5 zouden worden verkocht. Het bedrijf geeft geen duidelijke verklaring voor de "tegenvaller". Aan de andere kant geeft men wel aan dat men de productie aan het verhogen is. Derhalve maakt Steentjes zich niet al te veel zorgen over de komende koersontwikkeling.