Winstschommelingen zijn gezien de grilligheid van de markt niet uitgesloten, maar door de verlaging van het break-evenpunt is verlies, zoals vroeger wel gebeurde, vrijwel uitgesloten.

De balansverhoudingen van ASML zijn bovendien ijzersterk. De marktpositie van ASML is zo sterk dat de leidende chip fabrikanten als Samsung, TSMC en Intel meebetalen aan de ontwikkkeling van de chipmachines. Intel.

TSMC en Samsung hebben een belang in ASML van samen 23%. Afspraak is dat het belang niet boven de 25% mag uitkomen. Theodoor Gilissen Bankiers heeft een advies aanbevolen.

Winstschommelingen zijn gezien de grilligheid van de markt niet uitgesloten, maar door de verlaging van het break-evenpunt is verlies, zoals vroeger wel gebeurde, vrijwel uitgesloten. De balansverhoudingen van ASML zijn bovendien ijzersterk. De marktpositie van ASML is zo sterk dat de leidende chip fabrikanten als Samsung, TSMC en Intel meebetalen aan de ontwikkkeling van de chipmachines. Intel. TSMC en Samsung hebben een belang in ASML van samen 23%. Afspraak is dat het belang niet boven de 25% mag uitkomen. Theodoor Gilissen Bankiers heeft een advies aanbevolen.