De investering heeft betrekking op een bedrag van 5,8 miljoen EUR, wat binnen de raming van de vastgoedexpert valt. Alle winkels zijn verhuurd aan Grand Frais partners in het kader van vaste huurcontracten op 9 jaar evenals aan enkele kleine zelfstandigen voor bepaalde bijbehorende units (bakkerij, kapper, bloemist, enz.).

Deze huurcontracten gingen grotendeels in op December 2010.

De winkels werden recent gebouwd of verbouwd en bevinden zich in Chasse sur Rhône en Seynod. Ze hebben een gemiddelde verkoopoppervlakte van ongeveer 1.000 m².

Ascencio benut opnieuw voor de overname een eerste deel van de 40 miljoen euro die recent werd opgehaald in het kader van de kapitaalsverhoging.

De investering heeft betrekking op een bedrag van 5,8 miljoen EUR, wat binnen de raming van de vastgoedexpert valt. Alle winkels zijn verhuurd aan Grand Frais partners in het kader van vaste huurcontracten op 9 jaar evenals aan enkele kleine zelfstandigen voor bepaalde bijbehorende units (bakkerij, kapper, bloemist, enz.). Deze huurcontracten gingen grotendeels in op December 2010. De winkels werden recent gebouwd of verbouwd en bevinden zich in Chasse sur Rhône en Seynod. Ze hebben een gemiddelde verkoopoppervlakte van ongeveer 1.000 m². Ascencio benut opnieuw voor de overname een eerste deel van de 40 miljoen euro die recent werd opgehaald in het kader van de kapitaalsverhoging.