De overeengekomen overnamewaarde bedraagt 6 miljoen euro (exclusief lasten), wat binnen de raming van de vastgoedexpert valt, met een geraamd bruto huurrendement van 7%.

De betalingen vinden in verschillende schijven plaats, naarmate de werf vordert. De opening voor het publiek wordt verwacht tijdens het eerste kwartaal van 2012.

Deze investering onderscheidt zich door de bijzondere aandacht voor duurzaamheid aangezien het volledige dak van het retailpark bedekt zal zijn met zonnepanelen waarvan de exploitatie wordt verzekerd door de firma Aérowatt.

Ascencio verwerft op deze manier een performante site in Pontet, centraal gelegen in het economisch bekken van Grand Avignon dat sinds enkele jaren een opmerkelijke commerciële expansie kent

De overeengekomen overnamewaarde bedraagt 6 miljoen euro (exclusief lasten), wat binnen de raming van de vastgoedexpert valt, met een geraamd bruto huurrendement van 7%. De betalingen vinden in verschillende schijven plaats, naarmate de werf vordert. De opening voor het publiek wordt verwacht tijdens het eerste kwartaal van 2012. Deze investering onderscheidt zich door de bijzondere aandacht voor duurzaamheid aangezien het volledige dak van het retailpark bedekt zal zijn met zonnepanelen waarvan de exploitatie wordt verzekerd door de firma Aérowatt. Ascencio verwerft op deze manier een performante site in Pontet, centraal gelegen in het economisch bekken van Grand Avignon dat sinds enkele jaren een opmerkelijke commerciële expansie kent