Zoals aangekondigd in het persbericht van 2 augustus 2013 was de Raad van Bestuur van Arseus gestart met een analyse van strategische opties, zowel binnen als buiten het bedrijf, voor de divisies Healthcare Solutions en Healthcare Specialties. Vanmorgen werd de verkoop van de dentale distributie-, dental lab- en softwareactiviteiten aangekondigd.

Deze verkoop vormt een belangrijke stap in de voltooiing van dit proces. De Raad van Bestuur verwacht in het eerste halfjaar van 2014 meer nieuws te kunnen aankondigen over de resterende activiteiten van Healthcare Solutions en Healthcare Specialties.

Zoals aangekondigd in het persbericht van 2 augustus 2013 was de Raad van Bestuur van Arseus gestart met een analyse van strategische opties, zowel binnen als buiten het bedrijf, voor de divisies Healthcare Solutions en Healthcare Specialties. Vanmorgen werd de verkoop van de dentale distributie-, dental lab- en softwareactiviteiten aangekondigd. Deze verkoop vormt een belangrijke stap in de voltooiing van dit proces. De Raad van Bestuur verwacht in het eerste halfjaar van 2014 meer nieuws te kunnen aankondigen over de resterende activiteiten van Healthcare Solutions en Healthcare Specialties.