De BEL 20 opende op haar beurt zowat een kwart procent lager. Arseus opende in de plus in reactie op het bericht over de overname van B&B Pharmaceuticals.

Ger van Jeveren, CEO van Arseus en Fagron, reageerde vanmorgen als volgt op de nieuwe Amerikaanse overname die werd aangekondig: 'Wij zijn verheugd om B&B Pharmaceuticals in de Fagron Groep te verwelkomen. Deze acquisitie past geheel in onze strategie om de al sterke marktpositie van Fagron in de Verenigde Staten verder uit te breiden.'

Van Jeveren merkt op dat Fagron met name in het zuiden van de Midwest (rond de staat Colorado) het marktaandeel uitbreidt. Arseus is volop bezig met het afwikkelen van andere overnames, waarvan de CEO hoopt dat die zo snel mogelijk gerealiseerd kunnen worden. Met name in Zuid-Amerika en de Verenigde Staten wordt op verdere overnames gemikt.

De BEL 20 opende op haar beurt zowat een kwart procent lager. Arseus opende in de plus in reactie op het bericht over de overname van B&B Pharmaceuticals. Ger van Jeveren, CEO van Arseus en Fagron, reageerde vanmorgen als volgt op de nieuwe Amerikaanse overname die werd aangekondig: 'Wij zijn verheugd om B&B Pharmaceuticals in de Fagron Groep te verwelkomen. Deze acquisitie past geheel in onze strategie om de al sterke marktpositie van Fagron in de Verenigde Staten verder uit te breiden.' Van Jeveren merkt op dat Fagron met name in het zuiden van de Midwest (rond de staat Colorado) het marktaandeel uitbreidt. Arseus is volop bezig met het afwikkelen van andere overnames, waarvan de CEO hoopt dat die zo snel mogelijk gerealiseerd kunnen worden. Met name in Zuid-Amerika en de Verenigde Staten wordt op verdere overnames gemikt.