Via vestigingen in St. Paul (Minnesota), Aurora (Colorado), Scottsdale (Arizona), Tucson (Arizona) en Tulsa (Oklahoma) is Fagron uitstekend gepositioneerd om bereidingsapotheken in de Verenigde Staten te voorzien van zowel innovatieve producten en concepten als diensten en trainingen met toegevoegde waarde.

Het bundelen van de activiteiten van Freedom Pharmaceuticals met de bestaande Amerikaanse activiteiten stelt Fagron in staat om direct duidelijke voordelen te behalen op het gebied van operations, marketing en sales.

Via vestigingen in St. Paul (Minnesota), Aurora (Colorado), Scottsdale (Arizona), Tucson (Arizona) en Tulsa (Oklahoma) is Fagron uitstekend gepositioneerd om bereidingsapotheken in de Verenigde Staten te voorzien van zowel innovatieve producten en concepten als diensten en trainingen met toegevoegde waarde. Het bundelen van de activiteiten van Freedom Pharmaceuticals met de bestaande Amerikaanse activiteiten stelt Fagron in staat om direct duidelijke voordelen te behalen op het gebied van operations, marketing en sales.