Daarnaast heeft hij, met de ontwikkeling en uitbouw van een applicatie voor de automatisering van het operatiekwartier, expertise opgebouwd in de medische sector.

Deze achtergrond stelt hem in staat om de activiteiten van Corilus in Europa uit te bouwen. Van Lerberghe zal rechtstreeks rapporteren aan het Directiecomité van Arseus.

Corilus biedt totale automatiseringsoplossingen, inclusief software, voor een hele reeks medische en paramedische beroepen.

Ongeveer 85% van de omzet realiseert Corilus in België. De resterende omzet wordt in zowel Frankrijk met software voor 'Centres de Soins' en oogartsen, als in Nederland met software voor dierenartsen behaald.

Daarnaast is Arseus, na de acquisitie van Julie-Owandy in april 2008, marktleider in dentale software in Frankrijk. Op dit moment gebruiken ruim 14.000 Franse tandartsen de dentale software van Julie.

Daarnaast heeft hij, met de ontwikkeling en uitbouw van een applicatie voor de automatisering van het operatiekwartier, expertise opgebouwd in de medische sector. Deze achtergrond stelt hem in staat om de activiteiten van Corilus in Europa uit te bouwen. Van Lerberghe zal rechtstreeks rapporteren aan het Directiecomité van Arseus.Corilus biedt totale automatiseringsoplossingen, inclusief software, voor een hele reeks medische en paramedische beroepen. Ongeveer 85% van de omzet realiseert Corilus in België. De resterende omzet wordt in zowel Frankrijk met software voor 'Centres de Soins' en oogartsen, als in Nederland met software voor dierenartsen behaald. Daarnaast is Arseus, na de acquisitie van Julie-Owandy in april 2008, marktleider in dentale software in Frankrijk. Op dit moment gebruiken ruim 14.000 Franse tandartsen de dentale software van Julie.