Bastide Le Confort Médical is gespecialiseerd in de verkoop van medische hulpmiddelen en hieraan gerelateerde diensten. Bastide Le Confort Médical is gevestigd in Frankrijk en genoteerd aan NYSE Euronext Paris.

Dorge Medic (onderdeel van Arseus Healthcare Solutions) is in 1991 opgericht in Temploux en levert producten en diensten met toegevoegde waarde voor mobiliteitshulpmiddelen, en incontinentie- en stomazorg in Wallonië, België.

In 2012 heeft Dorge Medic een omzet van circa € 3,3 miljoen gerealiseerd.

Na de overname door Bastide Le Confort Médical, zal Christine Collin aanblijven als General Manager van Dorge Medic. Dorge Medic zal haar activiteiten in België voortzetten met hetzelfde toegewijde team.

Bastide Le Confort Médical is gespecialiseerd in de verkoop van medische hulpmiddelen en hieraan gerelateerde diensten. Bastide Le Confort Médical is gevestigd in Frankrijk en genoteerd aan NYSE Euronext Paris. Dorge Medic (onderdeel van Arseus Healthcare Solutions) is in 1991 opgericht in Temploux en levert producten en diensten met toegevoegde waarde voor mobiliteitshulpmiddelen, en incontinentie- en stomazorg in Wallonië, België. In 2012 heeft Dorge Medic een omzet van circa € 3,3 miljoen gerealiseerd. Na de overname door Bastide Le Confort Médical, zal Christine Collin aanblijven als General Manager van Dorge Medic. Dorge Medic zal haar activiteiten in België voortzetten met hetzelfde toegewijde team.