De Raad van Bestuur van het bedrijf verwacht in het eerste halfjaar van 2014 meer nieuws te kunnen aankondigen over de resterende activiteiten van Healthcare Solutions en Healthcare Specialties.

Ger van Jeveren, CEO van Arseus, had volgende commentaar op de verkoop:

"We zijn ervan overtuigd dat de dentale distributie-, dental lab- en softwareactiviteiten zullen bijdragen aan de toekomstige groei en expansie van Henry Schein op de Europese dentale markt. Door deze verkoop kan Arseus verder investeren in het wereldwijd uitrollen van de Fagron-activiteiten, zich richten op de ontwikkeling van Corilus en doorgaan met de succesvolle uitvoering van de innovatiestrategie met focus op het creëren van concepten en oplossingen met substantiële toegevoegde waarde."

De Raad van Bestuur van het bedrijf verwacht in het eerste halfjaar van 2014 meer nieuws te kunnen aankondigen over de resterende activiteiten van Healthcare Solutions en Healthcare Specialties. Ger van Jeveren, CEO van Arseus, had volgende commentaar op de verkoop: "We zijn ervan overtuigd dat de dentale distributie-, dental lab- en softwareactiviteiten zullen bijdragen aan de toekomstige groei en expansie van Henry Schein op de Europese dentale markt. Door deze verkoop kan Arseus verder investeren in het wereldwijd uitrollen van de Fagron-activiteiten, zich richten op de ontwikkeling van Corilus en doorgaan met de succesvolle uitvoering van de innovatiestrategie met focus op het creëren van concepten en oplossingen met substantiële toegevoegde waarde."