Medical Universal is verkocht aan Soredex, onderdeel van PaloDEx Group Oy en Danaher Corporation (NYSE: DHR). Medical Universal, gevestigd in Lyon, importeert en distribueert dental imaging produkten in Frankrijk.

Eurotec, een bedrijf met dentale distributie activiteiten in Frankrijk, werd verkocht aan het management van deze onderneming. Deze verkopen zijn een succesvolle stap in het desinvesteren van de resterende dentale en medische activiteiten in 2014.

De acquisities in de Verenigde Staten en Europa, zoals aangekondigd in het persbericht van 7 februari 2014, zijn afgerond. Arseus is in staat om deze overnames snel en soepel te integreren vanwege de kwaliteit van de organisatie en de uitstekende operationele processen.

Medical Universal is verkocht aan Soredex, onderdeel van PaloDEx Group Oy en Danaher Corporation (NYSE: DHR). Medical Universal, gevestigd in Lyon, importeert en distribueert dental imaging produkten in Frankrijk. Eurotec, een bedrijf met dentale distributie activiteiten in Frankrijk, werd verkocht aan het management van deze onderneming. Deze verkopen zijn een succesvolle stap in het desinvesteren van de resterende dentale en medische activiteiten in 2014. De acquisities in de Verenigde Staten en Europa, zoals aangekondigd in het persbericht van 7 februari 2014, zijn afgerond. Arseus is in staat om deze overnames snel en soepel te integreren vanwege de kwaliteit van de organisatie en de uitstekende operationele processen.