De algehele economische teruggang in aanmerking nemende en uitgaande van de bestaande portfolio van Arseus, verwacht het management, dankzij de vele nieuwe projecten, distributies, synergieën en de versterkte managementstructuur, voor 2009 een omzetgroei tussen 5% en 10%.

Dankzij de verwachte positieve bijdrage van de opgestarte greenfield-activiteiten, integraties, productieoptimalisatie en een onmiddellijk opgestart kostenbesparingsprogramma, wordt verwacht dat de recurring EBITDA in 2009 sneller zal groeien dan de omzet.

Ger van Jeveren, CEO van Arseus, gaf volgende toelichting: "Na een voorzichtig begin van 2009, bedroeg de organische groei in maart 5,5%. Onze unieke combinatie van activiteiten, onze sterke marktposities en onze gezonde financiële situatie bieden voldoende veerkracht in de huidige macro-economische omgeving om onze eerder uitgesproken verwachtingen voor 2009 te bevestigen. Voor het komende jaar verwachten we een omzetgroei tussen 5% en 10% en een REBITDA die naar verwachting sneller zal groeien dan de omzet."

De algehele economische teruggang in aanmerking nemende en uitgaande van de bestaande portfolio van Arseus, verwacht het management, dankzij de vele nieuwe projecten, distributies, synergieën en de versterkte managementstructuur, voor 2009 een omzetgroei tussen 5% en 10%.Dankzij de verwachte positieve bijdrage van de opgestarte greenfield-activiteiten, integraties, productieoptimalisatie en een onmiddellijk opgestart kostenbesparingsprogramma, wordt verwacht dat de recurring EBITDA in 2009 sneller zal groeien dan de omzet.Ger van Jeveren, CEO van Arseus, gaf volgende toelichting: "Na een voorzichtig begin van 2009, bedroeg de organische groei in maart 5,5%. Onze unieke combinatie van activiteiten, onze sterke marktposities en onze gezonde financiële situatie bieden voldoende veerkracht in de huidige macro-economische omgeving om onze eerder uitgesproken verwachtingen voor 2009 te bevestigen. Voor het komende jaar verwachten we een omzetgroei tussen 5% en 10% en een REBITDA die naar verwachting sneller zal groeien dan de omzet."